Happy new year ballonnen 6 st - Confettifeest.nl
Happy new year ballonnen 6 st

Happy new year ballonnen 6 st

Kostuum bestaat uit: 6 stuks, zwart en goud
3,95
Helaas, dit product is tijdelijk uitverkocht.
Levertijd berekenen

  Omschrijving

  Waarom happy new year ballonnen 6st?


  Happy new year ballonnen zijn ervoor wanneer je het nieuwe jaar in klasse wil inluiden. Ook heel handig wanneer iemand heel vergeetachtig is en steeds vergeet waarom hij op het feestje is. Happy new year ballonnen komen in goud en zwart zodat het op elk feestje zo erbij past.


  Eigenschappen

 • 100% latex
 • 30 centimeter groot
 • 6 stuks per zakje
 • Specificaties

  Artikelnummer
  20425
  EAN nummer
  8714572204255
  Thema
  Oud en nieuw Oud & nieuw
  Kleur
  Zilver Zwart
  Ballon soort
  Toon alles Bedrukte ballonnen
  Ballon type
  Bedrukte ballonnen Toon alles
  Ballon kleur
  Zwart Zilver
  Decoratie
  Ballonnen Toon alles
  Ballonnen
  Toon alles Bedrukte ballonnen

  Happy new year ballonnen 6 st omschrijving

  Deze Happy new year ballonnen 6 st zijn geschikt voor elk feest!

  Ben jij jarig en wil jij er graag iets extra's aan toe voegen? Of geef jij een feestje voor een ander en wil jij hem overdonderen met deze Happy new year ballonnen 6 st?
  Met deze Happy new year ballonnen 6 st maak jij het hele feest af met maar kleine moeite.

  Waar worden Ballonnen voor gebruikt?

  Één van de voorbeelden is bijvoorbeeld de luchtballon. Dit is natuurlijk helaas niet gemaakt voor het verjaardagsfeestje van je pa volgend jaar.
  Deze Ballonnen zijn gemaakt als luchtvaartuig waarbij een mand aan de Ballon is bevestigd. Het geheel wordt vervolgens voortbewogen door de wind.
  De richting kan alleen van te voren bepaald worden door het weten van de wind richting. Als de wind halverwege de vlucht zou veranderen is de kans zeer groot dat je ergens uit komt waar je aan het begin niet je oog op had gelegd.
  Er zijn drie verschillende soorten luchtballonnen:

  Hete lucht:
  De hete lucht ballon wordt verhit met ongeveer 100 graden. In de meeste gevallen is de ballon van boven bolvormig met een trechtervormige opening aan de onderkant.
  Voordat deze ballon de lucht in zou kunnen zal er eerst koude lucht via een ventilator naar binnen geblazen moeten worden zodat de ballon bol komt te staan. Hierna worden er gasbranders aan gezet zodat de lucht die in de ballon zit verhit kan worden. Wanneer de mand rechtop trekt kunnen de passagiers instappen en kan de vlucht beginnen!

  Gas: De gasballon is een duurdere methode. Deze ballon is bolvormig met een aanhangsel aan de onderkant. Dit aanhangsel wordt de vulslurf genoemd. deze dient in eerst instantie voor het vullen van de ballon met gas. Hiervoor werd vroeger lichtgas gebruikt. Omdat het gemakkelijk verkrijgbaar was maar ook omdat het goedkoper was. Het enige probleem was dat het brandbaar en giftig was. Daarom gebruikt men tegenwoordig voornamelijk Helium.
  De reis van een gasballon kan een hele dag duren en soms zelfs meerdere dagen. Maar omdat het redelijk aan de prijs is zijn gasballonnen zeldzaam geworden.

  Roziéreballon: Een Roziéreballon is een gasballon in een heteluchtballon. Hij vliegt voornamelijk door de gasballon. De hete lucht dient alleen om het drijfgas te verwarmen en zo het drijfvermogen te verhogen. Dit is eigenlijk alleen handig bij wanneer er 'snachts gevlogen gaat worden zodat de zon het drijfgas in een ballon niet kan opwarmen.

  Ik weet wat jij nu denkt! Ik ga een tank helium kopen en heel veel ballonnetjes en even een eindje vliegen! Dit zal ik helaas moeten afraden. Want zover de film 'Up' een kinderfilm mag zijn. Vliegen met huiskamerballonnen is zeker mogelijk!

  Wist jij dat er Ballonwedstrijden bestaan?

  Ballon wedstrijd is een echt ding! En nee... het gaat er niet om wie het mooist een ballon kan opblazen.
  Iedere deelnemer van de wedstrijd heeft een ballon gevuld met helium. Aan deze ballon binden de deelnemers een kaartje met adres gegevens en de vraag of degenen die hem vind hem op wil sturen naar dit adres met uitleg van waar de ballon is gevonden.
  Wanneer de mensen de ballonnen hebben losgelaten zal de wind zijn gang gaan. De meeste ballonnen worden natuurlijk niet gevonden omdat die in een boom blijven hangen of ergens in het water landen.
  Wanneer deze wel gevonden worden zal er uiteindelijk een winnaar bekend worden wanneer ze precies weten wiens ballon de langste afstand heeft afgelegd!

  Shop meer