Ballonnen Goud Confetti 6st 30cm - Confettifeest.nl
Ballonnen Goud Confetti 6st 30cm

Ballonnen Goud Confetti 6st 30cm

Kostuum bestaat uit: 6 stuks van 30cm
4,95
Helaas, dit product is tijdelijk uitverkocht.
Levertijd berekenen

  Omschrijving

  Ballonnen Goud Confetti 6st


  Ballonnen Goud Confetti 6st Goud Goud en nog eens Goud! Wie houdt er nou niet van Goud! Nu heb je een prachtige ballon die ook nog is gevuld is met prachtige gouden confetti! Op deze manier wordt elk feestje een Gouden oude!

  Specificaties

  Artikelnummer
  72.212
  EAN nummer
  8718627009963
  Thema
  1001 nacht Oud en nieuw
  Kleur
  Goud
  Ballon soort
  Toon alles Confetti ballonnen
  Ballon type
  Confetti ballonnen Toon alles
  Doorsnede
  30CM
  Ballon kleur
  Goud
  Decoratie
  Ballonnen Toon alles
  Huwelijk
  50 Jaar getrouwd
  Ballonnen
  Toon alles Confetti ballonnen

  Ballonnen Goud Confetti 6st 30cm omschrijving

  Deze Ballonnen Goud Confetti 6st 30cm zijn geschikt voor elk feest!

  Ben jij jarig en wil jij er graag iets extra's aan toe voegen? Of geef jij een feestje voor een ander en wil jij hem overdonderen met deze Ballonnen Goud Confetti 6st 30cm?
  Met deze Ballonnen Goud Confetti 6st 30cm maak jij het hele feest af met maar kleine moeite.

  Waar worden Ballonnen voor gebruikt?

  Één van de voorbeelden is bijvoorbeeld de luchtballon. Dit is natuurlijk helaas niet gemaakt voor het verjaardagsfeestje van je pa volgend jaar.
  Deze Ballonnen zijn gemaakt als luchtvaartuig waarbij een mand aan de Ballon is bevestigd. Het geheel wordt vervolgens voortbewogen door de wind.
  De richting kan alleen van te voren bepaald worden door het weten van de wind richting. Als de wind halverwege de vlucht zou veranderen is de kans zeer groot dat je ergens uit komt waar je aan het begin niet je oog op had gelegd.
  Er zijn drie verschillende soorten luchtballonnen:

  Hete lucht:
  De hete lucht ballon wordt verhit met ongeveer 100 graden. In de meeste gevallen is de ballon van boven bolvormig met een trechtervormige opening aan de onderkant.
  Voordat deze ballon de lucht in zou kunnen zal er eerst koude lucht via een ventilator naar binnen geblazen moeten worden zodat de ballon bol komt te staan. Hierna worden er gasbranders aan gezet zodat de lucht die in de ballon zit verhit kan worden. Wanneer de mand rechtop trekt kunnen de passagiers instappen en kan de vlucht beginnen!

  Gas: De gasballon is een duurdere methode. Deze ballon is bolvormig met een aanhangsel aan de onderkant. Dit aanhangsel wordt de vulslurf genoemd. deze dient in eerst instantie voor het vullen van de ballon met gas. Hiervoor werd vroeger lichtgas gebruikt. Omdat het gemakkelijk verkrijgbaar was maar ook omdat het goedkoper was. Het enige probleem was dat het brandbaar en giftig was. Daarom gebruikt men tegenwoordig voornamelijk Helium.
  De reis van een gasballon kan een hele dag duren en soms zelfs meerdere dagen. Maar omdat het redelijk aan de prijs is zijn gasballonnen zeldzaam geworden.

  Roziéreballon: Een Roziéreballon is een gasballon in een heteluchtballon. Hij vliegt voornamelijk door de gasballon. De hete lucht dient alleen om het drijfgas te verwarmen en zo het drijfvermogen te verhogen. Dit is eigenlijk alleen handig bij wanneer er 'snachts gevlogen gaat worden zodat de zon het drijfgas in een ballon niet kan opwarmen.

  Ik weet wat jij nu denkt! Ik ga een tank helium kopen en heel veel ballonnetjes en even een eindje vliegen! Dit zal ik helaas moeten afraden. Want zover de film 'Up' een kinderfilm mag zijn. Vliegen met huiskamerballonnen is zeker mogelijk!

  Wist jij dat er Ballonwedstrijden bestaan?

  Ballon wedstrijd is een echt ding! En nee... het gaat er niet om wie het mooist een ballon kan opblazen.
  Iedere deelnemer van de wedstrijd heeft een ballon gevuld met helium. Aan deze ballon binden de deelnemers een kaartje met adres gegevens en de vraag of degenen die hem vind hem op wil sturen naar dit adres met uitleg van waar de ballon is gevonden.
  Wanneer de mensen de ballonnen hebben losgelaten zal de wind zijn gang gaan. De meeste ballonnen worden natuurlijk niet gevonden omdat die in een boom blijven hangen of ergens in het water landen.
  Wanneer deze wel gevonden worden zal er uiteindelijk een winnaar bekend worden wanneer ze precies weten wiens ballon de langste afstand heeft afgelegd!

  Shop meer