Hi-Float 150ml - Confettifeest.nl
Hi-Float 150ml

Hi-Float 150ml

10,95
Helaas, dit product is tijdelijk uitverkocht.
Levertijd berekenen

  Omschrijving

  Waarom Hi-Float 150ml?

  De Hi-Float 150ml is speciaal gemaakt voor degene die geen genoeg kan krijgen van zwevende ballonnen in de woonkamer.
  Je verjaardag komt er weer aan en je kan je nog goed herinneren hoe het vorig jaar was afgelopen. Jij had in de ochtend voordat je naar je werk ging nog even snel wat heliumballonnen gehaald zodat wanneer de gasten in de avond zouden komen aangenaam verrast zouden worden met de prachtige kleuren in je huis die overal zouden hangen.
  Eenmaal weer thuis aangekomen begon het je al op te vallen dat de ballonnen er net iets anders bij hingen als wanneer je ze had neergezet. Ach het zal wel en je wacht geduldig op de gasten. Toen de eerste keer de bel ging zag je dat één van de ballonnen al op de grond lag. De eerste gasten waren nog aangenaam verrast! echter duurde het geen half uur of de rest van de ballonnen hadden ook de grond bereikt. De hele avond heb je moeten aanhoren: ''Zeg, het was ook super tof geweest als je er helium in had gedaan''. Met de Hi-Float 150ml hoef je dat nooooooooooit meer te horen. Met dit waanzinnige product kun jij zelfs dagen van te voren nog de ballonnen vullen met helium!

  Hoe gebruik ik de Hi-Float 475ml?

  Hi- Float is makkelijk in het gebruik. Je druk het flesje één keer in per ballon. Vervolgens zorg je ervoor dat het overal goed verspreid in de ballon. Hierna kun je de ballon volblazen met Helium en heb je ballon die tot wel 25x langer in de lucht blijft hangen.

  Eigenschappen Hi-Float 475ml:

  • Niet vlambaar
  • Niet irriterend voor de huid
  • Biologisch afbreekbaar

  Specificaties

  Artikelnummer
  71883
  EAN nummer
  796733001109
  Decoratie
  Ballon toebehoren Toon alles
  Ballonnen
  Hi-Float